Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Aurinko ja uiminen

Tavanomainen varoitus "aurinko on voimakas" on varmasti tuttu? Se on myös totta. Ole varovainen auringossa, etenkin ensimmäisinä lomapäivinä. Käytä aurinkovoidetta, jossa on korkeat suojakertoimet niin rusketuksestasi tulee kauniimpi ja pitkäkestoisempi ja lisäksi myös voit paremmin!

Kaikki uimarannat Espanjassa ovat julkisia, joten sinulla on hyvä mahdollisuus löytää itsellesi oma suosikkirantasi Mallorcan monien suurten ja pienten rantapoukamien joukosta. Oman lähirantasi lisäksi tarjolla on runsaasti hyviä vaihtoehtoja eri puolella saarta. Tässä on muutamia ehdotuksia ja lisää vaihtoehtoja voit kysellä oppailtasi.

 

Mallorcan rannat

Es Trenc Yksi etelärannikon asumattomista rannoista on seitsemän kilometrin pituinen upea hiekkaranta, ja vesi on turkoosinsinistä. Lähellä Campoksen kaupunkia.

Cala Deia Pieni kiviranta viihtyisän Deia-kylän alapuolella. Sopii hyvin snorklaamiseen.

Cala Sant Vicenc Kolme pientä poukamaa, jossa on hienoa hiekkaa ja vesi on fantastisen turkoosinsinistä ja kristallinkirkasta. Perille pääsee kätevästi myös autolla. Rannalla on mm. baareja, ravintoloita sekä hotelli. 

Cala Mondragó Kaunis uimapoukama saaren itärannikolla Cala d´Orin lähellä, - sekä kallioita, että hiekkaa. Sopii snorklaamiseen.

Playa de Formentor Kaunis ranta, josta avautuvat näköalat Pollencan lahdelle. Kallioisia pikkupoukamia, hienoa hiekkaa ja pikkukiviä. Lauttayhteys Puerto de Pollencasta ja hyvät autotiet.

Cala Torta Kaunein kaikista alueen asumattomista rannoista. Kaarenmuotoinen ranta sijaitsee keskellä hiekkadyynejä ja kuivaa maastoa, Artan kaupungin lähellä.

Cala Tuent Hyvin säilynyt salaisuus vilkkaasti liikennöidyn Sa Calobra -tien varrella. Mahtavat näköalat ja kirkasta vettä. Sopii hyvin snorklaamiseen.