Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Lääkäri

Mikäli sairastut lomalla

Kaikki ne klinikat, joiden kanssa olemme yhteistyössä, ovat yksityisiä, eivätkä ne aina kuulu yleisen sairausvakuutuksen piiriin. Siksi ennen matkalle lähtöä sinun tulee tarkistaa oman vakuutusturvasi kattavuus sellaisissa tilanteissa, jos tarvitset kääntyä lääkärin puoleen tai joudut sairaalaan lomasi aikana. Jos sinulla ei ole matkavakuutusta, ilmoita siitä oppaillemme siinä vaiheessa, kun otat heihin yhteyttä ja ilmoitat tarvitsevasi lääkärin apua. 

Yhteystiedot sairaustapauksissa

Jos joudut onnettomuuteen, sairastut tai sinun täytyy saada yhteys viranomaisiin, olemme oheen koonneet joitakin tärkeitä numeroita. Älä myöskään epäröi ottaa yhteyttä Tjäreborgin oppaisiin, jos sinulla on kysyttävää.

Päivystävä lääkäri Juaneda Urgencias Médicas

Täällä päivystää skandinaavisia kieliä puhuva henkilökunta vuorokauden ympäri. He myös voivat lähettää lääkärin hotelliisi välittömästi tai kertoa, missä lähin klinikka sijaitsee. Voit myös soittaa ja kysyä, missä lähin avoinna oleva apteekki on. Voit tietenkin ottaa yhteyttä myös oppaisiin, jos tarvitset apua.  Ilmainen puhelinnumero: +34 900 72 22 22 Suomalaisesta matkapuhelimesta: +34 971 680 255

Lääkäri

Jos sairastut tai tarvitset sairaanhoitoa, suosittelemme Clinica Juanedan sairaalaa Palmassa ja Hospital General de Muroa Alcudiassa. Tällä sairaalaketjulla on myös klinikoita ympäri saarta, joten saat aina yhteyden lääkäriin hotellisi lähistöllä. 

EU:n hätänumero

112 (ambulanssin tai poliisin akuutissa tarpeessa)

Covid-19-infektioepäilytapauksissa hotellissa

Mikäli jossain hotellissamme havaitaan Covid-19 infektioepäily, toimenpiteet hoidetaan paikallisten terveysviranomaisten henkilökunnan toimesta suojavarusteita käyttäen ja noudattaen annettuja ohjeita ja menettelytapoja.