Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Saapuminen ja kotiinlähtö

Saapumis- ja lähtöpäivänä useat vieraat lähtevät ja saapuvat hotelliin muutaman tunnin sisällä. Tämän vuoksi joskus saattaa olla mahdotonta saada kaikkia huoneita/huoneistoja siivottua, jotta ne ovat käytössä heti aamusta uusien vieraiden saapuessa. Jos saavut hotelliin aamupäivän aikana, pyydämme sinulta kärsivällisyyttä, mikäli joudut odottamaan jonkin aikaa, että huoneesi saadaan siivottua. Jos lähdet kotiin iltalennolla, pyydämme sinulta samasta syystä ymmärrystä, kun joudut luovuttamaan huoneesi jo muutamia tunteja ennen hotellilta lähtöä, jotta huoneet saadaan siivottua mahdollisimman nopeasti uusille vieraille.

Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huoneenluovutus on klo 12.00 ja sisäänkirjautuminen klo 15.00.

Vastaanotto
Vastaanotto on hotellin keskipiste. Vastaanottovirkailijat ovat yleensä ammattitaitoisia ja päteviä, joten heiltä kannattaa kysyä neuvoja ja vinkkejä. Useissa hotelleissa on myös erillinen "Guest Relations" -tiski, jossa lomalaiset voivat käydä kyselemässä neuvoja ja vinkkejä nähtävyyksistä jne. Autamme sinua mielellämme ottamaan yhteyttä vastaanottoon, mikäli kielivaikeuksien vuoksi asiaa on muuten vaikea selvittää.

Hotellisäännöt
Sinun ja muiden vieraiden turvallisuuden ja viihtyvyyden takaamiseksi jokaisella hotellilla on omat säännökset, joita tulee noudattaa. Tietoa hotellisäännöksistä saat hotellin vastaanotosta tai huoneestasi/huoneistostasi.Tässä muutamia kotimatkaasi koskevia tärkeitä käytännön tietoja. Mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai mietityttää sinua, ota yhteys oppaisiin.

Kotiinlähtö

Tulet saamaan kotiinlähtöaikataulun tekstiviestillä meille ilmoittamaasi numeroon noin 24 tuntia ennen lähtöä. Mikäli et ole saanut viestiä olethan yhteydessä oppaisiin.

Lentokentällä
•Yli 2-vuotiailla lapsilla sekä aikuisilla saa useimmiten olla matkatavaroita 20 kiloa/henkilö, joista käsimatkatavaroiden osuus on 6 kiloa. Jokaisella saa olla mukanaan vain yksi käsimatkatavara. Tarkemmat tiedot omaan lentomatkaasi liittyvistä painorajoituksista voit tarkistaa osoitteesta tjareborg.fi.
•Mikäli kaksi ihmistä pakkaa matkatavarat samaan matkalaukkuun, laukun kokonaispaino saa olla korkeintaan 32 kiloa lentoyhtiön määräysten mukaan.
•Käsimatkatavaroissa olevat nesteet saavat olla korkeintaan 1 dl pakkauksissa.
•Nesteitä saa olla yhteensä vain sen verran, että ne mahtuvat yhteen litran vetoiseen, läpinäkyvään ja uudelleen suljettavaan muovipussiin. 

Kiitokset tästä kerrasta ja toivottavasti tapaamme pian uudelleen!