Kohde on nyt suljettu kauden päätyttyä. Juuri ennen seuraavan kauden alkua päivitämme sivuillemme uudet tiedot retkistä, tapaamisajoista jne.

Kuljetus

Kotimatka
Tässä muutamia kotimatkaasi koskevia tärkeitä käytännön tietoja. Mikäli jokin asia tuntuu epäselvältä tai mietityttää sinua, ota yhteys oppaisiin.

Jos olet varannut Tjäreborgin bussikuljetuksen lentokentälle, bussi noutaa sinut paluumatkalle noin kolme tuntia ennen koneen arvioitua lähtöaikaa. Lentokenttävirkailijamme suunnittelevat bussien aikataulut siten, että perillä lähtöselvityksessä ollaan hyvissä ajoin.

Tarkan noutoajan lähetämme sinulle tekstiviestillä aikaisintaan 48 tuntia ennen lähtöä. Samalla ilmoitamme myös bussin numeron, joka on merkitty sinua noutamaan tulevan bussin etuikkunaan. Tekstiviesti lähetetään matkavarauksen yhteydessä ilmoittamaasi numeroon, johon sait myös tervetuloviestin kohteeseen saavuttuasi. Ota yhteys Tjäreborgin oppaaseen, mikäli haluat muuttaa numeron.

Mikäli et saanut tervetuloviestiä ja/tai et ole saanut tekstiviestillä tietoa noutoajasta viimeistään kotimatkaa edeltävänä päivänä, pyydämme sinua ottamaan meihin yhteyttä soittamalla palvelupuhelimeemme. Mikäli Tjäreborgin opas ei ole mukana bussissa, tapaat oppaat viimeistään lähtöselvitystiskeillä lentokentällä. Kansainvälisten hotellisääntöjen mukaan huone/huoneisto on luovutettava lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00.

Kun bussi saapuu
•Tiettyinä päivinä on paljon busseja liikkeellä ja bussi saattaa olla aikataulusta hieman myöhässä. Mikäli bussi kuitenkin on yli 20 minuuttia myöhässä, pyydämme sinua soittamaan palvelupuhelimeemme.
•Pyydämme sinua olemaan hyvissä ajoin bussin noutopaikalla. Mikäli et ole sovittuun aikaan paikalla odottamassa bussin saapumista, oletamme sinun menevän lentokentälle omin päin.
•Mikäli olet aikeissa mennä omin päin lentokentälle, on erittäin tärkeää, että ilmoitat siitä meille hyvissä ajoin. Lentokentällä tulee olla viimeistään 1,5 tuntia ennen koneen arvioitua lähtöaikaa. 
HUOM! Jos asut jossain seuraavista hotelleista, pyydämme sinua tarkistamaan hakupaikan alla olevista linkeistä:
Iberostar Cristina (Playa de Palma)
Joan Miró (Cala Mayor)
• Mar Brava (Can Picafort)
• JS Yate (Can Picafort)
• Maracaibo (Can Picafort)